Suplimente alimentare integrale – Ce sunt și de ce sunt importante

Suplimente cu vitamine și nutrienți

În fiecare an, învățăm din ce în ce mai multe despre beneficiile vitaminelor și nutrienților. Ca atare, popularitatea și interesul pentru aceste produse au crescut semnificativ. Pe măsură ce tot mai mulți oameni se trezesc din ce în ce mai bolnavi, ei continuă să caute tratamente alternative. Suplimentarea cu vitamine și nutrienți a devenit o practică comună în civilizația occidentală. Cererea este în creștere, iar piața răspunde totuși, organismul nostru nu a fost niciodată făcut să consume doze mari de vitamine izolate. Corpurile suplimente alimentare noastre au fost concepute pentru a-și primi hrana din sursele noastre de hrană.

Ce sunt suplimentele alimentare integrale?

Suplimentele alimentare integrale conțin un spectru complet de vitamine și minerale. Sunt făcute din alimente în loc de izolate sintetice de vitamine. Prin utilizarea fermelor ecologice certificate pentru a-și produce ingredientele, acestea pot produce vitamine care rețin nutrienți vitali, cum ar fi enzimele și fitonutrienții.

Înțelegerea suplimentelor alimentare integrale

Mulți oameni cred că vitamina c și acidul ascorbic sunt același lucru. Deși din punct de vedere chimic ele pot fi similare, există o diferență uriașă între a mânca și portocale și a lua o pastilă de vitamina C. Dacă scoateți o pastilă, veți obține versiunea sintetică izolată de vitamine a acidului ascorbic de vitamina C. Cu toate acestea, consumul unei portocale vă va oferi vitamina c, bioflavonoide, factor k, factor j și diverse alte minerale descoperite și încă de descoperit. Aceste alte oligoelemente lucrează împreună și vă ajută corpul să proceseze nutrienții pe care tocmai i-ați consumat.

De ce sunt importante suplimentele alimentare integrale?

Deși puteți lua acid ascorbic în doze mari, ar fi foarte dificil să mâncați zece portocale într-o singură ședință. Cu toate acestea, dacă eliminați apa, le măcinați și o transformați într-o tabletă, puteți consuma vitaminele și micronutrienții necesari pentru a vă susține sistemul imunitar. Suplimentarea alimentară integrală vă permite să reduceți decalajul din dieta dumneavoastră prin adăugarea nu numai de vitamine, ci și de micronutrienți care le susțin.

Evitați dozele mari de vitamine izolate

În loc să cumpărați sticle cu doze mari de vitamine ieftine, investiți într-un supliment alimentar integral de înaltă calitate. Creșteți-vă aportul de fructe, legume și reduceți decalajul din dieta dvs. cu vitamine din alimente integrale.

Ce anume sa cauti

Este important să selectați un producător care utilizează surse organice non-OMG pentru suplimentele sale. Amintiți-vă că calitatea are întotdeauna prioritate față de cantitate. De asemenea, este important ca plantele să fie culese la momentul potrivit și ambalate corect pentru a păstra valoarea nutritivă a produselor.