En vinelskers næsten ugentlige introduktion til $15-vin – A South Australia Pinot Noir

Vin og fest hænger sammen. Generelt er der ikke mange større grunde til at fejre end Thanksgiving. Som et resultat vil det snart være det perfekte at vælge vores vine for at fejre Thanksgiving på den bedst mulige måde.

Sekundære (gæring) aromaer blev skabt under gæringen, så en ung vin vil indeholde kombination af sorts- og gæringsbuketter. Eksempler på sidstnævnte er: nelliker, solbærknop, safran.

Frugtvine har som regel grund til at blive forbrugt alligevel et år efter, der plejer at blive produceret. Det er ikke vine, der bliver bedre som tiden går på vinregioner i Frankrig grund af gæringsdetaljerne. Fordi frugter oftest har brug for tilsat sukker for at lave frugtvine, er disse ikke de naturlige sukkerarter, druer har. De vil ikke gære nøjagtigt på samme måde og har ofte brug for tilføjelse af fosfor, nitrogen og kalium, som kun tillader smagen at vare i omkring én gang.

En standard portion bordvin (rød eller hvid) er 5 ounce og indeholder omkring 12% alkohol. En gennemsnitlig portion forstærket vin, såsom sherry eller portvin, varierer fra 3 eller 4 ounce og har omkring 17% alkohol. Du kan sandsynligvis finde fem til otte ounces i glas bordvin, som kontant forskud drink – og derudover beløb per glas ville ikke være så usædvanligt.

Tannin niveau og niveau. En anden type syre, tanninen viser sig i en eller anden form for en udtørrende, gribende, astringerende fornemmelse, især på dit tandkød og din tunge. Det er vigtigt, at denne syre bevarer vinen mod nedbrydning forårsaget af ilten. Det er et tæppe under beskyttelsen, hvori vinen kan modnes yndefuldt og forstærke. Mængden afhænger af årgangen (som bestemmer bærrenes størrelse) samt af sortssammensætningen. Mindre bær = bedre skal til frugt forhold = mere tannin. (Varmere år kan producere små bær.) Petit Verdot og Cabernet Sauvignon har en tyk skal og kan ekstrahere forbundet med tanniner. Merlot har tyndere hud.

Kig efter online vinkøleskabsanmeldelser og afgør, om de ikke er troværdige. Mange vinkøleskabsmodeller virker for gode med hensyn til sandt, og det burde også have muligheden for at afgøre, hvilke der er sande, og hvilke der lyder som ren fidus. Det ville være bedre, hvis du desuden vejer fordele og ulemper ved hvert produkt.

Du helt ønsker, som du du vælger et sted den egentlige grund vil levere et stort udvalg af vin. På denne måde får du flest valg fra så længe, fordi du ved, hvad du leder efter, før du går ind, du burde ikke have nogen problemer overhovedet.

At finde de bedste vine: Nu hvor du har kendskab til sproget for en god vin og den bedste teknik til at kombinere vin med dine måltider, skal du koncentrere dig perfekt om at finde en flaske i topkvalitet. Industri til at udvikle en følelse af egen smag til bedste mand bedste flaske champange. Hvis du foretrækker rødvine, kan du nyde fyldige blandinger af aromatisk sammen med krydderier. De, der foretrækker fine vine med en hvid side, vil ende med at finde lette blandinger af sprøde frugter og subtile ingredienser.